consult met live medium
icon-gi-ico-9

logo mediumsVEELGESTELDE VRAGEN OVER LIVE MEDIUMS

Lees hier de meest gestelde vragen over onze live mediums, helderziendheid, toekomst voorspellen, telefoonconsult, mailconsult, tarotkaarten, horoscoop en de werking van de website mediumslive.nl.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot het ene medium dan het andere. Elk medium heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene medium legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste paranormaal consult niet ontmoedigen, er is vast een medium waar u zich goed bij voelt: verkrijg directe antwoorden over de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën.

Wanneer je twijfelt welk medium te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de getuigenissen van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een medium, moet u zelf contact opnemen met de medium waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor fotoreading via telefoonconsult of via mailconsult. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een mailconsult aangaat met een paranormaal medium, dan ontvangt dit medium hiervan onmiddellijk een melding. Onze live mediums werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige mediums werken soms tot laat op de paranormalehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw mailconsult te beantwoorden. Wij moedigen onze live mediums aan om uw mailconsult zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw mailconsult uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw mailconsult met live medium opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een medium, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een medium in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige mediums houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een belverzoek in te dienen of een mailconsult met dit live medium aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een mediums-account aanmaken bij mediumslive.nl kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete live mediums aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke mediums-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een live medium.

Voor welke mediums-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een telefoonconsult. Met een mediums-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze live mediums en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met het medium van uw keuze. Het uitbellen naar live mediums en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een mediums-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een mailconsult aangaan met een live medium.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw mediums-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze mediums. De antwoorden van onze mediums worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een medium krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres medium@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailconsults, dan kan u de antwoorden van onze live mediums steeds nalezen in uw mediums-account bij de rubriek mailconsult-historiek.

Bent u zeker dat u de getuigenis plaatste op mediumslive.nl? Wanneer u de getuigenis plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de getuigenis niet te zien zijn op mediumslive.nl, maar wel op de mobiele website of app waar u de getuigenis plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw getuigenis op mediumslive.nl zichtbaar wordt. Als u een getuigenis plaatst voor een bepaald medium, dan is het mogelijk dat deze getuigenis enkel op de profielpagina van dit medium wordt weergegeven. Niet alle getuigenissen worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De getuigenissen worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een live medium meerdere getuigenissen ontvangt, dan worden enkel de meest recente getuigenissen getoond.

Wanneer een live medium niet akkoord gaat met een geplaatste getuigenis, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / telefoonconsult op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van het gebelde live medium. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een live medium, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van het door u geselecteerde medium. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van het live medium een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van live mediums. Dat kan. Je moet als live medium wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op mediumslive.nl en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke mediums-code ingeeft dan herkent het systeem van mediumslive.nl- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke mediums-code.

Wanneer u het saldo van uw medium-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw medium-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een medium. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u dit live medium heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van dit live medium nog steeds beschikbaar dan heeft het live medium op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen dit live medium uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een live medium niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Medium zoeken".

Wanneer een live medium in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo mediumsBETROUWBARE MEDIUMSSTEL UW VRAAG

Onze betrouwbare mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: verkrijg directe antwoorden. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Bel vandaag met een live medium en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP