getuigenissen paranormale live medium

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONZE PARANORMALE MEDIUMS

Betrouwbare live mediums staan klaar voor u, lees hieronder de getuigenissen. Lees hier wat anderen over onze paranormale live mediums schrijven in een getuigenis.

Beste Petrus we hebben elkaar kort achter elkaar gesproken over mijn situatie. U heeft mij dingen vertelt die mijn vermoedens en gevoel hebben bevestigd. U ziet en verwoordt de situatie goed. Het is nu afwachten wat er komt. Ik vertrouw erop en kijk met een open hart en positief naar een nieuw begin. Heel hartelijk dank voor Uw woorden.

Getuigenis van 5   live geplaatst door L
getuigenis voor live medium Petrus
Tot nu toe is alles uitgekomen wat je gezien hebt! En nu dan ook die ontmoeting binnen ca. 2 weken, dit weekend is die inderdaad doorgegaan! 15 dagen na jouw voorspelling! Supergoed weer van jou :D

Getuigenis van 5   live geplaatst door Supergoed
getuigenis voor live medium Stefaan
Je zat er boenk op. Ik stelde jou een vraag en ik kreeg een antwoord waar ik stil van werd. Ik apreciëer dit enorm en je bevestigde mijn gevoel. Ik ben je dankbaar. Inge

Getuigenis van 5   live geplaatst door Inge
getuigenis voor live medium Lobke
Dank u wel Renata voor de sessie en voor uw woorden. U bent een hele lieve eerlijke vrouw. Ik werd emotioneel en u voelde mij. Dank u wel voor het er zijn en dat u ziet dat het goedkomt. U heeft mij wat tips gegeven die ik ga doen. Dank u wel voor t ritueel dat u wilt doen voor D en mij Natasja, want zij R doet hem geen goed. U bent een enorm lieve vrouw! En ik gun anderen absoluut een gesprek met u. Liefs!

Getuigenis van 5   live geplaatst door N
getuigenis voor live medium Renata
Dank je wel Daniel dat je er elke keer weer bent voor mij en je rustig mijn vragen beantwoord, ook als ik steeds dezelfde vragen stel beantwoord je die gewoon nog een keer. We kunnen lachen, en soms laat ik een traan wat ook mag en kan bij jou. Ik ga proberen naar al je adviezen te luisteren en proberen “om te denken” wat een uitdaging is voor een piekeraar en onzeker meisje als ik. Vind het fijn te weten dat ik alles tegen je kan zeggen, iets met bezems :-) en dat je blijft zien dat het goedkomt en hij veel liefde voor mij voelt. T komt denk ik door je naam haha dat de gesprekken zo fijn zijn (je weet wat ik bedoel). Ik word altijd rustig van jou en meestal sluiten we met een lach af. Dank nogmaals en sowieso tot snel! Oh en mensen… zeker een gesprek met Daniel wagen want hij is top! Liefs, Natasja

Getuigenis van 5   live geplaatst door N
getuigenis voor live medium Daniel
Merlin is werkelijk geweldig. Je ziet dingen die je niet weten kunt en je bent heel erg lief, zeer uitgebreid, eerlijk, geen vraag is te gek. Hoewel de boodschap voor mij nu nog niet positief is, vertrouw ik erop dat het goedkomt. Jij bent de eerste die zei ik geloof niet zozeer in loslaten als je zo verbonden bent met iemand. Je staat ermee op en gaat ermee in gedachten weer slapen.. jij bent de eerste die dat zegt en dat raakte mij omdat iedereen zegt laat hem los, maar dat kan ik niet. Ik ga jou zeker vaker bellen want wij Vissen snappen elkaar :-) en ik voelde me gehoord en begrepen door jou zonder dat je er een oordeel over uitspreekt. Mijn gevoel voor D. is zo sterk en dat voelde jij, gelukkig ook bij hem alleen is het nu donker bij hem helaas. Dank je wel nogmaals en echt, ik gun iedereen een gesprek met jou! Groet en tot waarschijnlijk heel snel, Vis Natasja.

Getuigenis van 5   live geplaatst door N
getuigenis voor live medium Merlin
Je sprak de réaliteit Véronique, ook al vind ik dit droevig en moeilijk om te horen. Ik had grotere verwachtingen, maar besef nu dat ik een pas op de plaats moet maken en nog meer mag genieten van de dingen die er wel nog zijn en mogelijk zijn. Zou ook nog wel eens leuk uit kunnen vallen......minder hoeft niet minder te zijn.... En het schept ook juist weer ruimte in het geheel. Bedankt voor het meedenken en het verwoorden wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Liefs annemiek

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anne
getuigenis voor live medium Veroniek
Lief en geduldig ! Dankjewel voor fijne gesprek .

Getuigenis van 5   live geplaatst door S
getuigenis voor live medium Cher
geweldig


Getuigenis van 5   live geplaatst door S
getuigenis voor live medium Waffa
Ik heb u nu 2x mogen spreken over D en mij, Natasja. Beide keren wist u precies te vertellen wat er aan de hand is, u blijft hetzelfde zien en u maakt mij rustig. Mijn weg is vol hobbels momenteel maar met uw readings en inzichten en uw mooie tips die aansluiten op de situatie, kan ik door. U ziet zaken die u niet weten kunt, beschrijft tot in detail de situatie. Het is ongelofelijk wat u kunt. Voor wat betreft D, geef ik het nog niet op, hij is mijn man en we horen bij elkaar zoals u ook ziet. Lieve Gracita, u bent eerlijk en steengoed in wat u kunt en doet. Ik raad iedereen een gesprek met u aan! 5 Sterren is te weinig, u verdient er minstens het driedubbele. Nogmaals dank?? Ik bel u vast nog eens en dan hoop ik dat er beter nieuws is over mij en D.

Getuigenis van 5   live geplaatst door N
getuigenis voor live medium Gracita
Lieve Renata, mijn bel minuten waren op ik bel snel. Groetjes Gina dikke kus

Getuigenis van 5   live geplaatst door Gina
getuigenis voor live medium Renata
Hi Waffa, Ik wil je bedanken voor ons fijne gesprek! En je voorspelling is uitgekomen...wat ben jij een fijn medium ik voelde meteen dat je goed was. En dat is dus nu ook echt gebleken! Je bent mijn redster in nood!!! Groet Karel.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Karel
getuigenis voor live medium Waffa

paranormale live medium Bo
Bo
Mijn favoriete medium is helaas niet meer aanwezig op de lijn. Na een paar mediums te hebben gesproken uiteindelijk uitgekomen bij Bo en wat is ze goed! Ze gaf aan dat iemand van vroeger binnen 12 dagen contact op zou nemen. Hier kon ik mij niets bij voorstellen. Een week later belde een vriendin uit mijn jeugd. Ook andere zaken die ze aangaf waren juist. Ze is vlot en houdt je niet onnodig aan de lijn. Bedankt Bo!

Getuigenis van 5   live geplaatst door E.
getuigenis voor live medium Bo
Dank voor je eerlijkheid in ons heftige gesprek! Opa en jij hebben mij echt geholpen. Liefs i

Getuigenis van 5   live geplaatst door I
getuigenis voor live medium Sylvia
Dank je wel Josef voor je eerlijke verhaal en het mij de spiegel voorhouden. Je hebt mij inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Ik kom zeker nog eens terug bij jou want kan veel van je leren. Dank je wel, groet van het “meisje” met sterke intuïtie die mensen kan lezen en hem, meneer D, ook en ik ga je advies en je lessen even laten inzinken en er iets mee doen.

Getuigenis van 5   live geplaatst door N
getuigenis voor live medium Josef
Dankbaar voor het zo resonerende geprek.


Getuigenis van 5   live geplaatst door Anne
getuigenis voor live medium Rashieda
Lieve Terra ik heb jou al een paar keer gesproken je bent echt een lieverd en duidekijk in je Antwoorden. Je hebt me enorm geholpen en dingen weer duidelijk gemaakt. Dank je wel daarvoor lieverd Linda.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Iinda
getuigenis voor live medium Terra
Lieve medium Sita, u heeft mij echt heel blij gemaakt uw kennis en uw wijsheid is zo groot. Ik heb de job gekregen, zoals je voorspelde. Wat een inzicht heb jij. Bel je zeker snel weer Laurentine.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Laurentine (uit Almere)
getuigenis voor live medium Sita
Lieve Eloise, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Shanti.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Shanti (uit Staphorst)
getuigenis voor live medium Eloise
Hartelijk dank Waffa voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed. Liefde van a tot z uitgekomen. Je zag liggen hoe we contact gingen hebben tot relatie. Z.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Zia (uit Zandhoven)
getuigenis voor live medium Waffa
lieve Cher of ik je belt of emailed u bent zo overtuigend. Ik ben blij dat ik u ken en dat je me telkens wil helpen. Ik wens u veel liefde geluk in alles wat je doet. Jij bent top Hanna xxx

Getuigenis van 4   live geplaatst door Hanna (uit Menen)
getuigenis voor live medium Cher
Lieve Bhartie, jij bent zo bijzonder voor mij. Jouw consulten zijn zuiver, liefdevol en bemoedigend. Je voelt de situatie heel goed aan en brengt verheldering. Dank je Margit.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Margit
getuigenis voor live medium Bhartie
Lieve Vitta, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs Amelia.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Amelia (uit Maasgouw)
getuigenis voor live medium Vitta
Lobke hartelijk bedankt je bent goed voelt alles goed aan. Ben erg onder de indruk en je bent spontaan en vriendelijk tot de volgende consult. Lea.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Lea (uit Wijer)
getuigenis voor live medium Lobke
Onlangs een gesprek gehad met Valentine. Ze sloeg de spijker op de kop. Zo duidelijk en eerlijk. Ik vond het bijzonder wat je allemaal zag. Een topper ben je. Tot gauw Esme..

Getuigenis van 5   live geplaatst door Esme (uit Wijchmaal)
getuigenis voor live medium Valentine
Lieve Thaiis Dankuwel voor ons gesprek. ik krijg kippevel door wat u zei. nu weet u vast wel wie ik ben. S.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Sherri (uit Gorinchem)
getuigenis voor live medium Thaiis

paranormale live medium Sid
Sid
Sid, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden. Één voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf wachten op de rest. Liefs Tes.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Tes (uit Meerssen)
getuigenis voor live medium Sid
Olga is een aangenaam helderziende. Jij hebt mij ontbrekende puzzelstukjes gegeven. Jij bent een echte aanrader.Dank je wel liefs Wilma.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Wilma (uit Zeist)
getuigenis voor live medium Olga
Yuorah wil hierbij mijn bewondering en dankbaarheid uitspreken. door jouw adviezen ben ik erg goed terecht gekomen dankjewel. Als ik weer vragen heb bel ik je zeker op. Deze medium geeft advies, luistert goed en leeft met je mee waardoor ze altijd haar best doet om oplossingen te zoeken. Emmy.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Emmy (uit Rotterdam)
getuigenis voor live medium Yuorah
Met Medium Wendy gebeld ze is heel goed verteld veel dingen die kloppen, je hoeft zelf niet veel te zeggen, ze haalt alles correct uit de kaarten, aardige vrouw ook !

Getuigenis van 5   live geplaatst door Y
getuigenis voor live medium Wendy
De beste op de site ...altijd heeft ze het bij rechte einde.

Getuigenis van 5   live geplaatst door V
getuigenis voor live medium Carola
Anouk had het al jaren geleden voorspeld over een agressieve man in mijn leven. Kon het nooit geloven tot voor kort ik het heb mogen ondervinden . Altijd gelijk heeft Anouk..behoort tot neusje van de zalm op deze site

Getuigenis van 5   live geplaatst door H
getuigenis voor live medium Anouk
Beste Mari Elena, jij bent voor mij het allerbeste medium, je voorspellingen komen steeds uit. Kan ik je snel weer spreken?? Heb je zo nodig. Lieve groetjes

Getuigenis van 5   live geplaatst door Suzanne
getuigenis voor live medium Mari Elena
Dankjewel Mathilda voor je goede raad en je juistheid. Voelt heel zuiver aan ! Zo blij dat ik je mag bellen. Mathilda heeft een klare kijk op de situaties , is juist . Ze staat je met raad en daad bij! Ben dankbaar!

Getuigenis van 5   live geplaatst door Elisa
getuigenis voor live medium MathildaNili
12 juni 2024 met Karen gesprek gehad over huis zoeken. Ben uitermate tevreden, dingen uit verleden en heden klopten allemaal. De tijd moeten we nog even afwachten of idd. in november van dit jaar nog dat verjaarskadootje eraan gaat komen, want dan ben ik ook jarig. in ieder geval weet ik nu ook dat ervoor een huis af gaat vallen om een reden en dat ik daar dan maar niet droevig over zal worden. Dat ze zei dat het ons laatste huis zou worden....was ook juist want dat willen wij en daarom zijn we ook zo sélectief. Samengevat: Karen is een topmedium!

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anne
getuigenis voor live medium Karen
Anitta weet precies wat er speelt als je haar spreekt zelfs als je haar voor het eerst spreekt en zij niets van je weet. Zij ziet de oorzaken heel scherp en geeft vandaar uit aan jou inzichten en voorspelt ze wat er zal gebeuren. Super goed is ze. Dankjewel S.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Summer (uit Helmond)
getuigenis voor live medium Anitta

paranormale live medium Sid
Sid
Lieve Sid, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xx Janna.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Janna (uit Heiloo)
getuigenis voor live medium Sid
Ik vind Tineke een schat van een mens, weet waar ze het over heeft en blijft je adviezen geven, heb heel veel steun aan haar en als ik haar aan de telefoon heb word ik ontzettend rustig van haar. Ze is eerlijk en oprecht en zal je nooit belazeren, want ze is een top Medium. Liefs Esther.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Esther (uit Reimerswaal)
getuigenis voor live medium Tineke
Eloise is iemand die ik met enorme verbijstering heb aanhoord. De precisie en waarmee ze tot in de kern van het probleem weet door te dringen en oplossingen aanreikt hebben mij echt van mijn sokkel geblazen. Ze geeft je zoveel informatie door in een mum van tijd en dit op een zeer vriendelijke, enthousiaste manier. Wil je ook getuige zijn van de kracht en de rake boodschappen die Eloise je kan geven, bel haar, je zal positief verrast zijn. Ik bel je zeker nog terug. Liefs Marieke

Getuigenis van 5   live geplaatst door Marieke
getuigenis voor live medium Eloise
Top dame! Altijd heel duidelijk, heel lieve aangename stem, eerlijk en zegt zoals het is. Dank je wel om er jaren voor mij te zijn en voor je oprechtheid. groetjes

Getuigenis van 5   live geplaatst door Mieke
getuigenis voor live medium Lobke
Super goed!!! Je voelde de situatie goed aan, fijne gesprekspartner, goed advies, hoop dat je voorspelling uitkomt!

Getuigenis van 5   live geplaatst door KB
getuigenis voor live medium Ivonne
Je zat er weeral BOENK OP ! Je bent echt een topdame, zo duidelijk, heel aardig en super gezellig met jou te praten. Dank je

Getuigenis van 5   live geplaatst door Elsie
getuigenis voor live medium Eloise
Krisha bracht me terug tot rust en sprak me weer goede moed aan. Ik was heel onzeker over mijn situatie maar ik weet nu terug welke richting ik op moet.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Michelle
getuigenis voor live medium Krisha
Dankjewel Bhartie voor het gesprek zojuist! Je hebt me veel rust gegeven:)!

Getuigenis van 5   live geplaatst door S
getuigenis voor live medium Bhartie
Thx lieverd , knuffel voor je hondje


Getuigenis van 5   live geplaatst door Lise
getuigenis voor live medium Renata
Lieve Nina, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Liefs Lieselot.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Lieselot (uit Veenendaal)
getuigenis voor live medium Nina
Lieve Rashieda. Ik zou u nog even op de hoogte houden. U zat helemaal juist. Er is inderdaad een nieuwe baan op mijn pad gekomen. Dank u dat u mij vertrouwen en inzicht hebt gegeven. Ik ben een gelukkig en opgelucht mens. Lieve groet Anna.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anna (uit Renswoude)
getuigenis voor live medium Rashieda
Loeve Oceana, ik heb je reeds meerdere malen gebeld. Je weet telkens zelfzeker situaties goed in te schatten. Wat een gave en voor mij ben je een van de betere mediums. Dankjewel telkens voor je positieve inbreng. Lucie.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Lucie (uit Putten)
getuigenis voor live medium Oceana
Lorydana. Ze kwam meteen binnen zonder dat ik veel hoefde te zeggen. Ze is echt en echt goed. Ga haar zeker terugbellen. Ze gaat ook snel. Dus je krijgt veel te horen en ze verspilt je tijd niet. Emma.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Emma (uit Bevel)
getuigenis voor live medium Lorydana
Lieve Yuorah. U heeft een paar keer de spijker op zijn kop geslagen. Hopelijk komen uw voorspellingen uit. Dank voor de lieve woorden omdat ik het even niet meer zag zitten. Tony.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Tony (uit Steenbergen)
getuigenis voor live medium Yuorah
Helpend gesprek gehad met Anne. Ze brengt een rust over je en denkt met je mee. Bedankt voor je luisterend oor en je adviezen. Bel je snel wer xx Angelique.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Angelique
getuigenis voor live medium Anne
Lieve Waffa. Weer iets uitgekomen wat jij gezegd had. Ongelofelijk, ik sta er steeds verbaasd over. Z.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Zita
getuigenis voor live medium Waffa
Anouk. Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Een deel van uw voorspelling is al uitgekomen. Ik hou u verder op de hoogte. Super bedankt Soof.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Soof (uit Waalre)
getuigenis voor live medium Anouk
Terra is mijn steun en toeverlaat, ze blijft het goed zien en de vorige voorspelling kwam uit. Ik was verbaasd. Ook is Terra een lief en leuk persoon om mee te praten. Dankjewel Eefje.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Eefje (uit Geertruidenberg)
getuigenis voor live medium Terra
Lieve Louisa. jij ziet altijd weer dingen die geen mens kan weten. Ik sta er soms nog steeds versteld van hoe goed je eigenlijk bent . Dank je wel lieverd vooral je hulp ik raad je dan ook aan iedereen aan. Groetjes Aurelia.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Aurelia
getuigenis voor live medium Louisa
Leuke en lieve dame is Ruby, straight to the point, geen sprookjes, maar verteld precies hoe en wat. Bij deze wilde ik je ff laten weten dat je voorspelling is uitgekomen Bel je gauw weer. Els.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Els (uit Pulle)
getuigenis voor live medium Ruby
lieve lieve Sita, je bent niet alleen goed in wat je doet je hebt een hart van goud en je helpt mensen vanuit je hart bedankt dat je er bent je bent duizend sterren waard liefs Louise.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Louise (uit Terschelling)
getuigenis voor live medium Sita
Carola, is een geweldig medium waar ik helemaal rustig van bent geworden. Geweldig en super bedankt voor het verhelderende fijne gesprek. Knuffel van Malia.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Malia
getuigenis voor live medium Carola
Hallo Gazali. Super bedankt voor je woorden en inzichten. Je blijft bent toch mijn favoriet, Olivia.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Olivia (uit Heemskerk)
getuigenis voor live medium Gazali
Dankjewel Karine alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog, xx Edith.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Edith (uit Brecht)
getuigenis voor live medium Karine
lieve Leandra bedankt voor je hulp en steun en de positieve dingen die U mij laat weten, ik weet dat het goed komt. Liefs Eucenie.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Eucenie (uit Monstreux)
getuigenis voor live medium Leandra
Gracita je bent een zeer lieve, geduldige dame met een zachte stem die alles ziet zoals het echt is. Je begrijpt me volledig en geeft me steun en terug energie. Dit was niet de 1e X dat ik je belde en ik ga je ook zeker nog bellen. Dankjewel Liliana.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Liliana (uit Maransart)
getuigenis voor live medium Gracita
Samantha Freya. Wat een lieve vrouw. Ze ziet alles haarscherp en is heel eerlijk, dat vind ik heel prettig. Dankjewel Celia.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Celia (uit Tilburg)
getuigenis voor live medium Samantha Freya
Hallo, Lieve Dorien. Jij bent veruit de beste voor mij, eerlijk, vriendelijk en vooral kei goed. Eigenlijk verdien je tien sterretjes. Ik weet waar ik nu terecht kan wanneer ik door de bomen het bos niet meer zie. Heel hartelijk bedankt M.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Maxine (uit Drechterland)
getuigenis voor live medium Dorien
Heel erg bedankt voor het gesprek die ik van u net mocht ontvangen, voor het advies en de goede raad. Ik hoefde niets te zeggen en het was nagels op de kop. Heel fijn. Hartelijk bedankt en tot binnenkort.

Getuigenis van 5   live geplaatst door N.E.
getuigenis voor live medium Sammy
TOP, TOP, TOP consulente! Heel duidelijk, geeft antwoorden op je vragen De passie is voelbaar dat je mensen helpt. Je uitleg is uitgebreid en je antwoord ook snel en met inhoud. En daar heb ik zo veel aan. dank je wel om er altijd voor mij te zijn! Je hebt duidelijk veel kennis en ervaring. Wauww tot gauw liefs Annemie

Getuigenis van 5   live geplaatst door Annemie
getuigenis voor live medium Patricia
Patricia Bedankt voor de uitleg ,en nee ga daar zeker niet iedere avond zitten !! Ik laat het nu komen zoals het komt Je vriendin :):)):):

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anoniem
getuigenis voor live medium Patries
Hi Stefaan, jij zag drie weken geleden zeer woelig water bij een vriend van mij maar dat zou nog maar een paar weken duren. De obstakels en tegenwerking die al heel erg lang speelden zouden verdwijnen en er zou snel een keerpunt komen. Afgelopen week kon je vertellen dat er nu grote stappen gezet werden en dat hij er bijna was… Er zou nog een lastig gesprek voor hem plaatsvinden waar hij veel stress over had maar dit zou wel de sleutel zijn naar stabiliteit en gaan zorgen voor oplossingen. Ik heb gisteren de bevestiging gekregen dat dit inderdaad precies zo gegaan is zoals jij het zag! En na een lange tijd is het eindelijk tot een keerpunt gekomen. Niet normaal hoe goed en exact je details en tijd weer hebt gezien, je bent echt een topper!

Getuigenis van 5   live geplaatst door Topper
getuigenis voor live medium Stefaan
Wat bent u een leuke vrouw. Ik ben helemaal blij. U heeft gelijk over diverse zaken. Ik weet nu zaken op te lossen met mijn vriend. Het ontroerde me dat u aangaf dat onze liefde voor elkaar groot is. Xx

Getuigenis van 5   live geplaatst door Zahier
getuigenis voor live medium Anna
Lieve Olga, Met jou praten is het fijnste wat er is. Jou woorden brengen mij zoveel meer......je helpt mij al zolang, we praten al zolang met elkaar, dag in dag uit en er gaat geen dag voorbij zonder Olga. Olga je bent er altijd, je kennis, wijsheid en lieve woorden slepen mij vaak door moeilijke tijden heen. Hoe jij dingen aanvoelt en kan zien is vaak onwerkelijk, het is en blijft bijzonder. Altijd als iemand het moeilijk heeft kunnen ze jou bellen, altijd kan men bij jou terecht, en ik ook. Olga ik waardeer je enorm bedankt voor elke dag dat je er weer bent. Liefs NY

Getuigenis van 5   live geplaatst door NY
getuigenis voor live medium Olga
Je voorspellingen komen steeds uit, liefste Eloise! xxx Vorige week voor de 3de x gebeld, en op een week terug uitgekomen. Hij is terug!! zo dankbaar, en je zit er altijd boenk op!!! Weeral knap van jou

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anna Deschrijver
getuigenis voor live medium Eloise
Eloise, dank je wel voor het fijne gesprek van daarnet je bent een topper. Ik laat je zeker iets weten over het verder verloop

Getuigenis van 5   live geplaatst door Buitenland
getuigenis voor live medium Eloise
Hoi Carola, ik heb je vandaag 9 juli vanmiddag weer gebeld. En je heb weer gelijk gehad, je zei nog je zal hem gaan zien en ja hoor ik zie hem deze week. Mijn vorige bericht aan jou had je ook gelijk gehad ivm ziekte thuissituatie. Dank je wel weer voor je steun en je bent een topper kan niet anders zeggen. Spreek je snel, Henny.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Henny
getuigenis voor live medium Carola
Wat een lief, mooi mens ben je Renata! Je bent snel, to the point en zegt dingen die je helemaal niet kan weten. Ik ben onder de indruk van je reading en je gave. Ik wacht af of hij zich los kan maken van zijn verleden en kijk of de maand augustus een omwenteling vormt. De negen jaarscyclus loopt tot januari. Ik wacht af en hoop intens dat de ontwikkeling zo positief is als jouw uitspraken. Lieve groet, het ‘meisje’ met de lieve stem.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anoniem
getuigenis voor live medium Renata
Ongekende Precisie en Inzicht– Een Absolute Aanrader! Beste Eloise, Ik wil je bedanken voor de uitgebreide legging die je voor mij hebt gedaan. Jouw precisie is ongeëvenaard en je nam echt de tijd om mijn situatie te begrijpen. De gedetailleerde inzichten die je gaf, kwamen perfect overeen met de werkelijkheid en boden me helderheid en richting. Het advies dat je gaf over zowel mijn business als mijn liefdesleven was ongelooflijk waardevol. Mensen moeten zeker lang genoeg bellen en de tijd nemen om met jou in contact te komen. Je bent uniek en betekent veel meer dan gewoon een medium of kaartlegger je biedt precies wat mensen nodig hebben, vooral hier op deze lijn. Een sessie met jou is absoluut de moeite waard en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar diepgaande en accurate begeleiding. Met vriendelijke groet, Carla

Getuigenis van 5   live geplaatst door Carla
getuigenis voor live medium Eloise
Ik heb haar ervaren als een klasse apart. Kwam met vraag over vinden nieuwe woonplek, maar er kwam zoveel meer, dat ik denk wauwwww wat een top dame. Super tevreden en kijk al uit naar de volgende... liefs annemiek

Getuigenis van 5   live geplaatst door Anne
getuigenis voor live medium Renata
Heel fijn medium heel accuraat met alles, een erg wijze vrouw.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Suzan
getuigenis voor live medium Aurora

paranormale live medium Jos
Jos
Het is fijn om met Jos te spreken. Goede advies en tot nu toe is alles uitgekomen ik neem snel weer contact op

Getuigenis van 5   live geplaatst door Concetta
getuigenis voor live medium Jos
Shiloh is een fantstisch medium. Zonder vragen treft ze haarzuiver de problematiek waar we in zitten. Ze brengt rust omdat ze ziet dat de afgelegde moeizame weg naar oogsten leidt. Ze ziet t nieuwe huis en de komemde ontwikkelingen Geweldige helderziende die vanuit t hart werkt.liefs

Getuigenis van 5   live geplaatst door Hanne
getuigenis voor live medium Shiloh
Lieve vriendelijke dame. Dankjewel en spreek je snel !

Getuigenis van 5   live geplaatst door S
getuigenis voor live medium Waffa
Wat een lief mens! Je voelt dat ze met de allerbeste bedoelingen de gaande zaken uitlegt en dat ze het allerbeste voor je wilt. Met hart en ziel. Dankjewel lieve Terra. Groetjes, Judith

Getuigenis van 5   live geplaatst door Judith
getuigenis voor live medium Terra
Zo, helder! TOP medium! One off the best! Ik bel graag naar jou, om uitgebreid te kijken, je hebt zoveel te vertellen met inhoud. Eloise, zit er telkens op en alles komt op korte termijn opnieuw uit. Dank je om er telkens voor mij te zijn. Liefs Marie Jeanne

Getuigenis van 5   live geplaatst door Marianne
getuigenis voor live medium Eloise
Thaiis fijn je aan de telefoon te hebben gehad en mij hebben laten inzien dat er geen keuze is. Het is te moeilijk natuurlijk moest ik even slikken want dat verwacht je niet. Maar even nadenken en ja hoor ik snap het, het gaat een heel moeilijke dobber worden. En je hebt gelijk dank je voor het inzien en ik hou je op de hoogte Leentje xxx

Getuigenis van 5   live geplaatst door Leentje (uit Hattem)
getuigenis voor live medium Thaiis
Hoi Gunter, jij bent vaak moeilijk bereikbaar. Ik bedoel daarmee bezet, maar dat is te begrijpen. Wie wil jou nou niet spreken? Jij geeft mensen al energie bij het opnemen van de telefoon. Jij bent gezellig, spontaan en je lacht veel. Je hebt een leuke persoonlijkheid. Dat wilde ik even kwijt. Zodra de voorspellingen zijn uitgekomen, laat ik het je weten. Je kent me wel Lily.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Lily-Rose (uit Lovenjoel)
getuigenis voor live medium Gunter
Hoi Valentine wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx Tilly.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Tilly (uit Veere)
getuigenis voor live medium Valentine

paranormale live medium Sid
Sid
Zeer fijn gesprek gehad met Sid. Heldere info en inzichten in de situatie. Zeker voor herhaling vatbaar. E.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Eleonora (uit Laarbeek)
getuigenis voor live medium Sid
Lara je bent echt een engel dank u wel warme knuffel. Pas een hele mooie reading gehad Ik kan haar zeker aanbevelen bij anderen. Je was een enorme steun in de rug voor mij. Xxx Deniz.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Deniz (uit Gijverinkhove)
getuigenis voor live medium Lara
Een welgemeende dank je wel. Lineke is een heel fijn online medium die het allemaal goed zag. G.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Graciela (uit Kinrooi)
getuigenis voor live medium Lineke
Voelde me echt op mijn gemak Jana, en alles klopte. Voorspelling uitgekomen. Jij zegt echt de waarheid ook al is het minder goed nieuws. Danku xxx Ariane.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Ariane (uit Apeldoorn)
getuigenis voor live medium Jana
lieve Ruby, het was weer fijn met je gesproken te hebben. Al je voorspellingen uit het verleden zijn uitgekomen. Je geeft ook de juiste tools om verder te gaan. Wat ben ik blij dat je op de lijn bent. Voor mij ben je meer dan een medium. Ik heb vertrouwen in de toekomst, al mijn twijfels en gepieker zijn weg. Dankjewel dat je voor me er was lieverd. Ik houd je op de hoogte liefs Kaylee.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Kaylee (uit Stene)
getuigenis voor live medium Ruby

paranormale live medium Ray
Ray
Krijgt veel informatie door zonder dat ik zelf iets vertelde. Deze man heeft een enorme gave. Bedankt voor het interessante gesprek. Kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen.

Getuigenis van 5   live geplaatst door S.
getuigenis voor live medium Ray
Zeker een aanrader.Klantvriendelijk en behulpzaam. Super lief en klopt wat ze voorspelt .

Getuigenis van 5   live geplaatst door S
getuigenis voor live medium Cher
Dankjewel Fennie, het was een harde waarheid wat ik in je gesprek heb mogen ontvangen. Nu de rouw in en mijn tijd nemen om het een plekje te geven. Ik hoop dat ik hier goed doorheen kom en ook van boven geholpen word maar dat ik aan het eind tranen voelde opkomen is een teken dat ik opensta om het verdriet door te voelen en ik weet niet hoe of wat maar jij als Reiki gever heeft mij iets gegeven om te voelen, wonderlijk dat het niet altijd te verklaren is maar ik ben je dankbaar. Liefs, N

Getuigenis van 5   live geplaatst door Nimira
getuigenis voor live medium Fennie
Top medium. Heb lange gesprekken met haar gevoerd en zij vertelde enorm veel details die ze niet kon weten. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Constructief, open en eerlijk.

Getuigenis van 5   live geplaatst door G
getuigenis voor live medium Lorydana
Bel Louisa, zij is haarzuiver. Elke voorspelling komt uit. Iedere keer als ik haar gebeld heb ben in helemaal al voorbereid op wat er komen gaat en kan ik anticiperen. Ook geeft Louisa je tips over hoe op de situatie te anticiperen! Bel haar en je zult niet teleurgesteld zijn.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Isabel
getuigenis voor live medium Louisa
Biba. Bedankt voor uw geweldige consultatie en het fijne gesprek. Uw voorspellingen zijn al vaker uitgekomen dus ik twijfel er niet aan dat het nu weer zal gebeuren. U hoort snel van mij. Groetjes Liese.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Liese
getuigenis voor live medium Biba
Lieve Mina, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Malie neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij is zij nummer 1 Xandra.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Xandra (uit Mere)
getuigenis voor live medium Mina
Lieve Mina, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Malie neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij is zij nummer 1 Xandra.

Getuigenis van 5   live geplaatst door Xandra (uit Mere)
getuigenis voor live medium Mina
Bedankt lieve Sita, door U heb ik weer kracht om door te gaan. Bedankt, voor mij ben je echt geweldig. Liefs Laya

Getuigenis van 5   live geplaatst door Laya (uit Landgraaf)
getuigenis voor live medium Sita
Lieve Louisa, bedankt voor uw helende woorden. Bedankt voor me rust te geven in mijn hoofd. Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs Dagmar.

Getuigenis van 4   live geplaatst door Dagmar
getuigenis voor live medium Louisa

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar live medium zoals Bo, mailconsults met live mediums, stel live medium Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met live medium Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.